Komisariati Dixhital apk

nika tv live cricket

Ky aplikacion sht krijuar me qllim pr t inkurajuar pjesmarrjen e qytetarit n prmirsimin e siguris sociale, luftn ndaj ko

Ky aplikacion është krijuar me qëllim për të inkurajuar pjesëmarrjen e qytetarit në përmirësimin e sigurisë sociale, luftën ndaj korrupsionit si dhe zbatimit të ligjeve, duke ndihmuar policinë e shtetit në evidentimin e çështjeve dhe rasteve me të cilat ata përballen dhe kanë përgjegjësinë për tu kujdesur e ndërvepruar.
Në ndërfaqet e këtij aplikacioni, do te vini re edhe publikimin e menjëhershëm të raportimeve të bëra si dhe veprimet e ndërmarra apo përgjigjet e policisë për secilin rast të raportuar.
Aplikacioni është krijuar në përputhje me ligjet në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale të individit. Përdoruesi mund të zgjedhë të mbetet anonim.
Aplikimi u realizua me financim dhe ekspertizë të Fondacionit Vodafone Albania e në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme, si dhe në partneritet me qendrën “Protik” dhe “Almotech”.

Download APK(3.0.7)

This article comes from the Internet and does not representcricket live appPosition, please indicate the source for reprinting:https://www.mybbh.com/8047/komisariati-dixhital-apk/

ipl live tv apk apps